Faciliteiten

Logeerkamer

Het complex heeft een logeerkamer die gelegen is op de eerste verdieping van blok 2. Tegen vergoeding kunt u daarvan gebruik (laten) maken. Bij de huismeester kunt u reserveren en afrekenen. Voor meer informatie kunt u bij hem terecht (zie Facility Point).

Tarieven:

  • 1e nacht € 45,-
  • 2e tot en met maximaal 5e nacht € 30,- per nacht

Tot 7 dagen voor de aankomstdatum kan er kosteloos geannuleerd worden. Daarna wordt er 50% in rekening gebracht, bij no-show het volledige bedrag.

 

 

Wasserette

In de wasserette, welke is gelegen op de eerste verdieping van blok 3, staan een aantal professionele wasmachines en drogers. U kunt was- & droogmunten kopen bij de huismeester.

Tarieven:

  • wasmachinemunt € 3,50 per wasbeurt (excl. wasmiddel)
  • drogermunt € 3,- per droogbeurt

 

 

Fitnessruimte

De fitnessruimte is gelegen op de begane grond van blok 2 en is vrij te gebruiken door alle bewoners. Belangrijk is wel dat er sportkleding gedragen wordt en de apparaten na gebruik door u worden gereinigd. De fitnessruimte heeft diverse apparaten, o.a. hardloopbanden, fietstrainers, crosstrainers en dumbells.

We vragen u bij gebruik tevens rekening te houden met de aangrenzende woningen, vooral in de vroege en late uurtjes van de dag.